de Architect projectbezoek
Datum: 20 juni 2018: 9.45 uur - 13.00 uur
Locatie: Noord/Zuidlijn Amsterdam

Geinteresseerd?
Gezien het beperkte aantal gasten kunnen wij je niet garanderen dat je deel kan nemen aan een projectbezoek. Je hoort uiterlijk 7 dagen voor een projectbezoek van ons of je aanmelding definief bevestigd wordt.

Je deelname is gratis, maar vertegenwoordigt een waarde van € 250,-. Indien je zonder annuleren niet aanwezig bent tijdens het projectbezoek, brengen wij alsnog € 50,- in rekening. Kosteloos annuleren van je deelname is mogelijk t/m 7 dagen voor het projectbezoek.

Een projectbezoek is bedoeld voor architecten, projectontwikkelaars en aannemers.
Behoort u niet tot deze groepen? Aanmelding is dan mogelijk, maar uw deelname is pas definitief nadat u een akkoord ontvangen heeft.

‘vol is vol’
Het aantal plaatsen is beperkt en de organisatoren behouden zich het recht voor uw aanmelding niet te honoreren want het aantal aanmeldingen voor een projectbezoek is altijd hoog. Het kan dus zijn dat wij u moeten teleurstellen. Abonnees van de Architect hebben voorrang, maar het geeft geen garantie tot deelname.

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.