de Architect Projectbezoeken | 14 september 2017 | Alliander Duiven

In Duiven realiseerde Thomas Rau in opdracht van energiebedrijf Alliander en in samenwerking met een groot aantal partners een vernieuwend gebouw. Het gebouw lijkt op het eerste gezicht een gloednieuw project, maar is in werkelijkheid een transformatie en uitbreiding van het bestaande.

Thomas Rau geldt als een van de voorvechters van het circulaire gedachtengoed. In Alliander kreeg hij de kans deze ideeën in de praktijk te brengen.

Tijdens deze inspirerende middag gaan we in op de mogelijkheden en uitdagingen voor het circulaire bouwen en wat dit concreet voor het ontwerpen betekent.
Het verslag van de middag
   Aan de middag verlenen Thomas Rau (RAU Architecten, TurnToo), Bart Blokland (Alliander), Saskia Roelofs-de Tombe (Fokkema & Partners Architecten), Robbert de Jonge (Gispen) en Pascal van Dort (Rockfon) hun medewerking. Na de presentaties volgt een rondleiding door het gebouw onder leiding van de architecten. De middag wordt afgesloten met een borrel.

Het projectbezoek biedt je exclusieve toegang tot dit spraakmakend architectuurproject. Wij verzorgen in een compact programma met presentaties door experts, een speciale rondleiding en een afsluitende borrel.‚Äč Wees er snel bij en meld je direct aan!

Meer informatie over het project Alliander:
- omschrijving project
- blog project

Voor wie bestemd?

Dit projectbezoek is primair bedoeld voor architecten, projectontwikkelaars en aannemers, inclusief abonnees van de Architect. Behoor je niet tot deze groepen? Aanmelding is dan mogelijk, maar je deelname is pas definitief nadat u een akkoord van de organisatie ontvangen heeft.

Beschikbaarheid

Het aantal plaatsen is beperkt en de organisatoren behouden zich daarom het recht voor je aanmelding niet te honoreren. Het kan dus zijn dat wij je moeten teleurstellen. Abonnees van de Architect hebben voorrang, maar het geeft geen garantie tot deelname.      Locatie
      We ontvangen je graag op 14 september 2017 bij
      Alliander Duiven
            

Programma donderdag 14 september 2017


13.30 uur     Ontvangst

14.00 uur      Welkom
                      Harm Tilman, Hoofdredacteur de Architect

14.15 uur      Presentatie opdrachtgever
                      Bart Blokland, Directeur Shared Services Alliander

14.45 uur      Presentatie architect
                      Thomas Rau, RAU

15.30 uur      Presentatie materie partner
                      Robbert de Jonge, Projectleider interieur Gispen

15.50 uur      Presentatie materie partner
                      Pascal van Dort, Acoustics Specialist Rockfon

16.05 uur      Rondleiding Alliander Duiven

17.00 uur      Gemeenschappelijke borrel

18.00 uur      Einde programma

Wil je deze inspirerende middag bijwonen? Meld je direct aan!

PARTNERS 2018

 

   
      

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.